Cine este OxyCare


        Să facem cunoștință!

Suntem www.oxycare.ro, marcă a SC AzureLab SRL, o societate românească bazată pe valori și principii sănătoase, standarde înalte de conduită etică, responsabilitate față de clienții săi, cu o misiune clară și o viziune îndrăzneață.

Pe scurt, ne dorim să fim pârghia perfectă cu ajutorul căreia să poată fi obținută o stare generală de bine, curățenie și sănătate.


        Povestea noastră,

a luat naștere odată cu dorința de a găsi o soluție viabilă, sustenabilă și rentabilă la problema calității scăzute a aerului pe care îl respirăm cu toții în ziua de azi și la complicațiile pe care le dezvoltă aceasta. Chiar și cei care nu suntem afectați direct de probleme precum alergiile avem nevoie de un mediu curat, fără bacterii, virusuri, mucegaiuri, spori și ciuperci, si fără mirosuri neplăcute persistente.


        Te ajutam,

prin produsele pe care ți le punem la dispoziție, prin sfaturile și consultanța oferită, atât cât ține de noi să ajungi la această stare de bine, curățenie și sănătate.
În acest sens AzureLab susține și încurajează un stil de viață cât mai apropiat de natură și de metodele sale sustenabile de sterilizare și dezinfecție cu ajutorul ozonului, și o facem cu pasiune, entuziasm și bineînțeles- bun simt.


        Suntem des întrebați...

Nu, nu nu avem zeci de ani de experiență în urma cărora poate ne-am fi plafonat într-o mentalitate învechită, am fi utilizat tehnologii ineficiente sau design de produs îmbătrânit. Suntem o companie tânără, înființată în anul 2019, cu raporturi de parteneriat și nu angajator-angajat, care inovează constant și care muncește cu pasiune și ambiție pentru satisfacția ta.

Nu căuta la noi produse ieftine și de o calitate îndoielnică! Nu ne stă în caracter să vindem doar pentru a vinde. Și nu vindem scump pentru un profit nejustificat. Căutăm întotdeauna calitatea cea mai înaltă în toate componentele produselor noastre pentru a fi siguri că nu dezamăgesc. Clienții și furnizorii noștri ți-o pot confirma!
Și tu te poți convinge testând produsul preferat timp de 14 zile, la sfârșitul cărora îl poți returna fără întrebări și fără explicații dacă nu ești satisfăcut.
Noi suntem deja convinși că vei fi mulțumit și că ne vei mulțumi pentru calitatea promisă și livrată.

Iar dacă ai întrebări despre cum te putem ajuta să folosești ozonul pentru sănătatea ta și a celor dragi sau în afacerea ta, folosește formularul de Contact sau de Cerere Oferta și trimite-ne un mesaj la care îți vom răspunde în maximum 24 ore.