Cine este OxyCare


        Sa facem cunostinta!


Suntem www.oxycare.ro, marcă a SC AzureLab SRL, un start-up românesc bazat pe valori și principii sănătoase, standarde înalte de conduită etică, responsabilitate față de clienții săi, cu o misiune clară și o viziune îndrăzneață.

Pe scurt, ne dorim să fim pârghia perfectă cu ajutorul căreia să poată fi obținută o stare generală de bine, curățenie și sănătate


        Povestea noastra,

a luat naștere odată cu dorința de a găși o soluție viabilă, sustenabilă și rentabilă la problema calității scăzute a aerului pe care îl respirăm cu toții în ziua de azi și la complicațiile pe care le dezvoltă aceasta. Chiar și cei care nu suntem afectați direct de probleme precum alergiile avem nevoie de un mediu curat, fără bacterii, virusuri, mucegaiuri, spori și ciuperci, si fără mirosuri neplăcute persistente.


        Te ajutam,

prin produsele pe care ți le punem la dispoziție, prin sfaturile și consultanța oferită, atât cât ține de noi să ajungi la această stare de bine, curățenie și sănătate.

În acest sens AzureLab susține și încurajează un stil de viață cât mai apropiat de natură și de metodele sale sustenabile de sterilizare și dezinfecție cu ajutorul ozonului, și o facem cu pasiune, entuziasm și bineînțeles- bun simt.


        Cadou

Îți mulțumim că ești interesat de produsele OxyCare!  În semn de recunoștință, înregistrează emailul tău în secțiunea newsletter și îți vom trimite cadou un material gratuit care să te ajute să înțelegi beneficiile ozonului și ale ionilor negativi în sănătate.


        Cine este 'in spatele' OxyCare

cine suntem

Mă numesc Gabriel Marica iar SC Azure Lab SRL și www.xycare.ro sunt idei pe care le-am adus în formă concretă ‘în garaj’ și cu un buget minim, dar având un singur țel: să ofer produse de cea mai bună calitate, servicii suport și educare pentru a susține un stil de viață sănătos și o planetă curată

Cu atât de mulți oameni care se străduie să-și îmbunătățească sănătatea, prin www.oxycare.ro îmi doresc să expun oamenii la alternative mai puțin invazive, mai puțin toxice și fără medicamente, pentru a câștiga și menține o stare de sănătate fără efecte secundare periculoase. 

Se poate spune că pasiunea mea a luat naștere prin necesitate. Și asta pentru că și eu ca și mulți alții am suferit de o serie de afecțiuni cauzate de aer și apă impure, complicații generate de bacterii, mucegaiuri și virusuri, prea multe antibiotice și toxine din mediu. După ce am cercetat și am încercat efectele ozonului asupra sănătății proprii, am înțeles beneficiile acestuia și importanța răspândirii acestei cunoașteri. 

Visul meu este ca o cât mai mare masă de oameni să înțeleagă și să aleagă conștient metodele alternative de îmbunătățire a stilului de viață, iar eu voi urmări că prin eforturile depuse, SC Azure Lab SRL să devină un lider în ozon și oxigenoterapie. 

Generatoarele noastre de ozon sunt construite manual, inspectate și testate individual, iar lucrul acesta nu se va schimba oricât de mult ne vom dezvolta. Ne angajăm să menținem în continuare aceeași viziune clară și simplă a unei lumi mai sănătoase, mai fericite.

În procesul realizării generatoarelor de ozon OxyCare am ajuns la înțelegerea faptului că fabricarea este mai mult decât o simplă colectare de componente. Iau naștere idei, se stabilesc principii de testare și perfecționare a procedeului de funcționare, precum și asamblarea finală într-o formă care să ilustreze eleganță, calitate și robustețe. 

Inovația este ceea ce ne împinge să găsim soluții creative. Totuși, cu orice design ales, există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri și pentru că urmărim să îmbinăm tehnologii, procedee de fabricare și bineînțeles design modern, suntem întotdeauna deschiși la sugestii constructive. Punând bazele www.oxycare.ro, ne-am angajat să găsim modalități de a ne îmbunătăți propria linie de produse și de a dezvolta noi produse performante pentru a susține un stil de viață sănătos. 

Dacă ai întrebări despre cum te putem ajuta să folosești ozonul pentru sănătatea ta și a celor dragi sau în afacerea ta, folosește formularul de  Contact sau de  Cerere Oferta  și trimite-ne un mesaj la care îți vom răspunde în maximum 24 ore.